Op deze pagina's is het archief van DW B terug te vinden. Voor de actuele website ga naar: http://www.dwb.be

Mijn diepste gevoelens

Auteur: Wouter Steyaert

Ik bid. Ik richt mij tot de Schepper. Ik vraag Hem
om een meisje. Ik vraag Hem om ontmaagd te
worden. Misschien hoort Hij mij.


Ik ben niet tevreden. Ik ben alles kwijt. Mijn meisje
en moeke. Zij hebben mij verlaten. En vake ook.

Ik woon alleen. Ik heb geen geld. Ik heb niets.Zij delen kushandjes uit

Ik zit in de trein en ga op reis. Tegenover mij zit een meisje. Zij kijkt mij aan. Zij doet niets anders dan dat. Ik lees de krant. Ik doe kennis op. Mijn haar is blond en ik heb mooie ogen. Ik ben slank. Ik denk aan het meisje en laat mijn hand tot onder het tafeltje zakken.


Ik maak een knoop los


Ik kijk door het raam en zie moeke de straat oversteken. Zij draagt geen ondergoed. Ik verbeeld mij haar blote billen en voel mijn jeans spannen. Moeke kiest voor korte schaamharen. Ik hou van die snit. Zij stinkt niet. Zij wast zich met zeep. Ik ook. Zij gaat naar het toilet en schrobt haar schaamstreek. Zij stinkt nooit. Vake wel. Hij zit in de nor.

Ik hou van moeke. Zij is mooi. Zij heeft een groot achterwerk en bolvormige borsten. Ik voel aan haar billen. Ik schuif een wijsvinger in de anus. Zij heeft het warm. Zij bukt zich en roept mijn naam.


Ik neuk moeke op klassieke wijze. Ik geniet. Ik denk niet na. Ik duw en duw en duw. Vake duwt ook. Hij moet voorzichtig zijn. Het condoom mag niet scheuren. Ik houd moeke vast. Ik houd haar in bedwang. Zij mag niet gaan lopen. Ik ben bijna klaar.

Ik heb aids. Moeke ook. Ik neuk haar zoals het moet. Ik heb geen condoom. Moeke heeft buikloop. Ik neuk haar het liefst langs voor. Moeke is gespannen. Zij heeft koorts. Ik ook. Ik neem mijn medicijn. Ik ben bang. Ik vraag moeke om te komen.

Ik neuk haar tot de dood ons scheidt

Ik neuk moeke. Ik doe mijn ogen toe en denk aan Madonna. Zij kust mijn balzak. Ik streel haar haren. Ik masseer haar nek. Ik zie moeke graag. Zij ziet mij ook graag.

Ik neuk moeke. Ik neuk vake. De advocaat weet niet waarover hij praat. Ik neuk zacht. Ik neuk teder. Mijn penis maakt een hoek van negentig graden en ik loop voorwaarts.

Ik leef mee met het gezin. Er is hoop.


Lees meer in hij zal door alles heen groeien.