Op deze pagina's is het archief van DW B terug te vinden. Voor de actuele website ga naar: http://www.dwb.be

Over DW B

Het literaire tijdschrift DW B is een creatief laboratorium voor literatuur en de kruisbestuiving met beeldende kunst, fotografie, architectuur, theater ??? Het is oud van dagen, maar jong van geest, en verschijnt zowel op papier, als op het podium en het web.

Door literatuur en andere kunsten met elkaar in contact te brengen, hoopt het tijdschrift elk van die kunsten tot een voortdurende staat van vernieuwing en verwondering te brengen. Een hoop die ook impulsen tot verwezenlijking krijgt aangereikt tijdens de vele manifestaties die DW B organiseert.

DW B wordt gemaakt door Hugo Bousset (hoofdredacteur), Arnoud van Adrichem, Patrick Bassant, Charlotte van den Broeck, Jeroen Dera, 
Laurens Ham, Elma van Haren, Koen Peeters, Yves Petry, Maud Vanhauwaert, Peter Vermeersch, Sven Vitse, Luc Derycke (beeldredacteur en vormgever), Cultura (drukker-distributeur), Els van de Perre (redactiesecretaris), Julia Stappers (pers en promotie) en Glen van Muylen en Astrid Dewaele (stagiaires). Meer details over de samenstelling van DW B zijn te vinden onder 'Redactie'. Onder 'Geschiedenis' zijn een aantal momentopnames uit bijna 160 jaar DW B samengebracht.