Op deze pagina's is het archief van DW B terug te vinden. Voor de actuele website ga naar: http://www.dwb.be

Kerstbomen en goede voornemens

Het einde van 2009 is in zicht. Om het nieuwe jaar goed in te zetten doet DW B u het beste van het vorige cadeau. Passies omtrent Rogier vindt u binnenkort gratis in de bus als u zich voor 1 januari 2010 abonneert op ... wel ... DW B 2010. Al wat u daarvoor moet doen is hier klikken om u online te registreren.

In 2010 speelt DW B cartograaf van gekende en minder gekende plekken: Jan Lauwereyns en Rachel Levitsky masseren met vingertoppengevoel de verdubbelende, ontvouwende betekenissen uit Belladonna (februari), Patrick Bassant en Bas Groes brengen in Terra recognita (april) niet ontdekte plaatsen in kaart of bekend terrein opnieuw tot leven, Arnoud van Adrichem richt de mythe van Mijn Amerika (juni) op of te gronde, Johan Reyniers haalt uit diezelfde Verenigde Staten Jong Amerikaans theater (september) naar onze bladzijden, en Inge Henneman maakt de balans op van een indrukwekkende reeks beeldkaternen: in State of the Art van de jonge fotografie in Belgi??
(december) ziet u de wereld helemaal in pixels.

Wat van die boekwerkjes een tijdschrift maakt zijn de stilaan onmisbare Boeken en Tijdschriften, de zware artillerie in >> en [???], het papieren podium in Theater en het leesbare kleine scherm in Televisie. Het cross-overproject Tegenlicht verhuist eind 2010 naar het Gentse S.M.A.K., daarnaast vindt u DW B ook in het FotoMuseum Provincie Antwerpen, het STUK, Perdu en het Kaaitheater.

Een abonnement op DW B 2010 kost 42 euro, studenten en CJP???ers betalen 32 euro (kopie studentenkaart of CJP bijvoegen). Als u beslist om u meteen ook op DW B 2011 (met onder meer Babel en Graphic novels) te abonneren, geniet u bovendien van een voordelig tarief, en betaalt u slechts 78 euro in plaats van 84 euro.