Op deze pagina's is het archief van DW B terug te vinden. Voor de actuele website ga naar: http://www.dwb.be

Op zoek naar een cadeau voor u zelf of voor een ander?

DW B onder de kerstboom

Schenk een abonnement op jaargang 2018 en krijg de special edition van DW B 2017 ??? Paul Robbrecht en Wim Cuyvers - Choreo ??? er bovenop!

 

DW B in 2018

Goede literatuur is wars van trends. Reden te meer voor DW B 1 (maart) om creatief en essayistisch te reflecteren op een modeverschijnsel dat ons al enige jaren in zijn greep houdt: vintage. In DW B 2 - Kamer in Oostende (juni) brengen Koen Peeters en Koen Broucke samen met heel wat andere auteurs een ode aan de Stad aan Zee. Het septembernummer DW B 3 richt zijn blik op Frankenstein, tweehonderd jaar later. Het boeknummer in december (DW B 4) omsluit het werk van een topkunstenaar. In 2018 speelt www.dwb.be een grotere rol: hier vind je kritieken over boeken en tijdschriften, met ruimte voor debat.

DW B onder de kerstboom wordt u aangeboden voor het ronde bedrag van 50 euro. Stuur een e-mail naar els.vandeperre@dwb.be met vermelding ???kerstactie??? en met de volgende informatie: e-mail en adres van de schenker, naam en adres van de ontvanger. Na betaling ontvangt u van ons een mooi verpakte cadeaubon en een exemplaar van Choreo.

 

Copyright beeld: Paul Robbrecht