Op deze pagina's is het archief van DW B terug te vinden. Voor de actuele website ga naar: http://www.dwb.be

DW B op het www

DW B heeft in de loop der jaren tal van vernieuwingsoperaties doorgevoerd op zijn website. Die werden steeds accuraat en stipt verwezenlijkt door Jos Smeets, die we graag willen bedanken voor zijn tomeloze inzet. Al enige tijd is echter de nood aan een verder doorgedreven technische vernieuwing voelbaar. Smashing Web heeft daar nu werk van gemaakt.

Wat u op www.dwb.be te zien krijgt, toont grote overeenkomsten met wat u tot op heden op onze website vond, maar bevat eveneens heel wat nieuwe elementen die ??? hopen we ??? het de gebruiker een stuk makkelijker zullen maken om te genieten van het rijke archief dat DW B heeft opgebouwd en blijft uitbreiden. Het work in progress zet sterk in op overzichtelijkheid en actualiteit, en zal na verloop van tijd een eigen leven gaan leiden.

Wat om technische of praktische redenen niet in het tijdschrift kan, doen we online. Zo krijgt elke nieuwe papieren DW B-aflevering op de website een luikje met aanvullende lectuur, beschouwingen, teksten en beelden. De nieuwsband van De papieren man krijgt u nu te zien via een RSS feed, heet van de naald dus. Dirk Leyman en Hans Cottyn zullen bovendien hun papieren Feuilles volantes
tweewekelijks voorzien van een virtuele opvolger, die ook telkens wordt gearchiveerd. De elektronische Kritische encyclopedie blijft uiteraard behouden, en wordt uitgebreid. De Webfolio???s krijgen de vormgeving die ze verdienen. Voorts zult u online terechtkunnen voor exclusief online gepubliceerde teksten en beelden. Het archief wordt flink ingedikt: elke tekst sinds 1993 wordt met een abstract bedeeld en toegevoegd aan een voortdurend uitdijende databank, die doorzoekbaar wordt gemaakt op auteursnaam, nummer en jaargang. U kunt zich bovendien inschrijven op onze maandelijkse e-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwigheden op papier, online en op het podium.