Op deze pagina's is het archief van DW B terug te vinden. Voor de actuele website ga naar: http://www.dwb.be

Bij Ovidius!

We hopen dat u het, op vele vlakken, Babylonische 2011 zonder knopen in de tong mag afsluiten. In DW B kon u veel taal van veel volk lezen in BabelGium, zich afvragen of En/en er niet ????n te veel is, te rade gaan bij de jarige Max Frisch in De maker, en in verheven gesprekken treden met De conversatie zelve. Met decembernummer Zzzzzzz, de laatste graphic novel licht DW B al een tipje van de sluier die over de volgende jaargangen is gedrapeerd. Vanaf 2012 offreert uw literaire tijdschrift u immers een aardige mix van vastigheid en verrassing. Volgend jaar bieden drie nummers ??? in februari, april en september ??? u alles wat u tot een tijdschriftlezer maakt: de ???Feuilles volantes???, de kritieken van recente romans, po??zie, essays en tijdschriften, en de ???Analoge ruimtes???, aangevuld met gestroomlijnde thema???s. Twee keer ??? in juni en december ??? krijgt u een DW B???aflevering toegestuurd die van kaft tot kaft aan ????n thema wordt gewijd, om tegelijk diep te graven en breed te verkennen.

U ziet, met andere woorden, DW B in 2012 metamorfoseren. Yves Petry toont een gedaante die Groter en wreder dan ik (februari) opdoemt achter de schrijver. Atte Jongstra en Bart Vervaeck openen een broodjesbar en gaan vurig op zoek naar de perfecte Clubsandwich (april). Jan Lauwereyns, Heidi Thomson en Kurt Snoekx duiken met De verwondering (juni) onder in de twilightzone tussen kennen en niet kennen. In eenzelfde tussenruimte verkeert Elma van Haren in Op leven en dood (september). En Luc Derycke, Patrick Bassant en Hugo Bousset toveren DW B om tot een prachtig vergankelijke intimiteit met Berlinde de Bruyckere (december).


Prachtig en ??nvergankelijk bent u als u met een paar klikjes op onze website 45 euro transformeert in vijf nummers tjokvol woord en beeld (studenten en CJP???ers betalen 35 euro).
Prachtig en ??nvergankelijk, bij Ovidius!